Send besked

Alberts

Teambuilding
- i hele landet

Indhent et tilbud på anderledes teambuilding

Trin 1 af 2

🕐 Det tager ca. 2 minutter at udfylde formularen
Evt. inkludér følgende i beskrivelsen: Lokation, dato, budget, særlige ønsker, m.m.
Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Hvordan opbygges en velfungerende arbejdsgruppe?

Et teambuilding-kursus skal være tilpasset netop dit team, da der naturligvis er forskel på de udfordringer, der skal stilles og grænser, som skal overskrides.

Uanset gennemsnitsalder, sportslige kompetencer og mål,
så kan vi sammensætte de helt rigtige teambuilding udfordringer til jer – vi har gjort det før.

Vigtig er det dog at understrege at vores teambuilding øvelser er for alle, ikke kun topatleter.

Jeres lokation i landet er også underordnet. Vi har gode samarbejdspartnere som dækker alle steder, så vi sætter ingen grænser. 

Vi kan håndtere

Google

★★★★★

Vi var glade for at prøve noget andet end vi plejer

Vi var i august på teambuilding tur for afdelingen med Chris og Bo. Virkelig sjov oplevelse og rigtig gode muligheder for at alle kunne deltage i legene/opgaver. Vi var glade for at prøve noget andet end vi plejer sammen – specielt nogle udfordringer hvor der skulle samarbejdes og kommunikeres. Rigtig fed oplevelse og god energi. Tak
Anton
via Google

★★★★★

Stor ros til Alberts for en gennemtænkt og super oplevelse for hele vores afdeling

Vi havde fornøjelsen af at være ude til et teambuilding arrangement med Chris fra Alberts ApS. Stor ros til Alberts for en gennemtænkt og super oplevelse for hele vores afdeling, som var med på dagen. Helt klart 5 stjerner herfra.
Martin
via Google

★★★★★

Fede events

Fede events. Masser af aktiviteter både fysisk, men også hvor man skal bruge hjernen en smule
Kevin
via Google
Trustpilot

★★★★★

Sjov og udfordrende dag med kollegaer

Var i august måned på teambuilding tur med afdelingen i min virksomhed. Chris havde sørget for sjove og udfordrende aktiviter, som styrkede vores sammenhold og kommunikation kollegaer imellem. Klar anbefaling herfra!
Pernille
via Trustpilot

★★★★★

Virkelig god oplevelse for hele holdet

Vores afdeling på 14 mand havde en virkelig god oplevelse, da vi var ude med Chris i 4 timer. Vi var alle igennem en række forskellige udfordringer som testede overblik og kommunikation. Kan helt sikkert anbefales, hvis man vil prøve noget andet end gokart og paintball.
Esben
via Trustpilot

Teambuilding styrker arbejdsindsatsen

Kontakt os og få nogle forslag som passer til jeres team.

Teambuilding handler om erkendelse og samarbejde

Anderledes teambuilding bør være konstruktive måder at føre nye og berigende erkendelser ud i handling. Teambuilding er at sætte forandringsprocesser i gang, samtidigt med at man følger op på aftalerne.

Forandring starter først ved erkendelsen og bevidstheden. Det er de helt grundlæggende principper som der arbejdes ud fra, ved skabelsen af den erkendelse for at man ønsker forandring – og bevidsthed for hvordan forandringerne skal opnås.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

  Alberts

  Anerledes Teambuilding for alle

  Alle opgaverne er teambaseret, men det er ikke at forveksle med hård teambuilding, såsom en kanin-dræber-overlevelsestur. I skal ikke nødvendigvis spise rå fisk, overleve en weekend i en sø eller smides ud fra helikopter. Det er vigtigt for os at understrege dette!

  ALLE kan være med uanset alder og fysik!

  Specielt hvis I overvejer at deltage i et firma teambuilding, er det vigtigt at sammensætte et arrangement, som er forventningsafstemt og tilpasset jer.
  Det kan både med være teambuilding i det fri, teambuilding med overnatning eller specifikt hvor i ønsker.

  Anderledes Teambuilding og forandringsproces

  Starten til en forandringsproces i et team går, når der er et bevidst ønske om at gøre noget andet. Udgangspunktet kan være, at et team er helt eller delvist fastlåst, men kan også være et team, hvor man blot ønsker at højne fællesskabsfølelsen og korpsånden.

  Teambuilding igangsættes og holdes processuelt i gang, bl.a. via coaching.

  For ligesom elitesportsfolk har man brug for en coach til at motivere og vise nye veje.

  Har dit team derfor brug for en udenforstående person, der kan engagere og på samme tid neutralt være med til at pege på det, som teamet har svært ved selv at løfte? Samtidigt med at hjælpe teamet med de rette værktøjer til at opnå den ønskede korpsånd? Så er I mere end velkommen til at kontakte os.

  Referencer

  Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

  Alberts

  FAQ - Ofte stillede spørgsmål

  Teambuilding handler om at lære en gruppe bestående af forskellige mennesker, hvordan man kan arbejde effektivt sammen som et hold. Og have det sjovt samtidig.

  Teambuilding betyder bogstavelig talt at opbygge og skabe et hold. Det kan således være med til at sammentømre forskellige mennesker, til et hold der er i stand til at arbejde sammen om et fælles mål. 

  Det handler om at lære en gruppe, bestående af mennesker med tværfaglige baggrund, hvordan man kan arbejde effektivt sammen som et hold. Og have det sjovt samtidig.

  Det gøres ved at engagere medlemmerne af gruppen i forskellige aktiviteter, hvor de med god og positiv kommunikation, opnår at kunne arbejde sammen, for at nå gruppens mål.

  Det kan bestå af forskellige lege og spil, som gruppen arbejder sammen om. Det kan være at de skal igennem en forhindringsbane. Det kunne være kano, hvis folk ikke har noget imod vand. Det kunne være noget helt tredje. 

  Uanset hvilken præference man har som gruppe, så finder man en aktivitet, der gør folk glade. 

  Et hold der arbejder godt sammen og har det godt med hinanden, er også en mere produktiv og effektiv gruppe. Teambuilding formindsker tid brugt på konflikthåndtering og anden fnidder, der kan opstå på en arbejdsplads, med mange forskelligartede mennesker. Man begynder at forstå hinanden på en anden måde, og bliver gladere for sine kolleger og sin arbejdsplads. Og glade medarbejdere, betyder færre sygedage og mindre udskiftninger af personalet. 

  Teambuilding kan bestå af alle mulige former for aktiviteter. For os er det vitalt at alle kan være med, uanset ens alder eller fysiske tilstand. Der vil således ikke være nogen konkurrencer om, hvem der kan spise flest rå fisk, efter at have overlevet på en øde ø. I stedet skræddersyer vi et program til netop jer, således at I kommer hjem med en rigtig god oplevelse. Da vi har arbejdet med grupper med alle mulige gennemsnitsaldre og sportslige kompetencer, er vi sikker på at vi kan oprette et program til netop jer. 

  Tværfagligt arbejde handler om at de forskellige afdelinger skal kunne arbejde sammen. Det er en kliche at marketingafdelinger og salgsafdelinger ikke altid forstår hinandens prioriteringer. Nogle medarbejdere kan måske ikke forstå, hvorfor finansafdelingen allokerer flere penge til gæsteloungen end til kantinen. Og så fremdeles.
  Disse små misforståelser, kan være med til at skabe små gnidninger. Eksempelvis kunne en kommunikation fra finansafdelingen ikke blive prioriteret i tide af salgsafdelingen, fordi medarbejdere i salgsafdelingen ikke fik nye stole i kantinen. Hvis sådanne små gnidninger bliver ved med at ligge og skabe problemer, kan de sænke selve virksomhedens effektivitet.
   
  Teambuilding kan være med at skabe en bedre kommunikation mellem folk og give folk på tværs af afdelinger mulighed for at snakke med hinanden og arbejde sammen med hinanden, udenfor virksomhedens fire vægge. Man leger sammen, man arbejder sammen, og man griner sammen. Og resultatet er en utrolig stor glæde og morskab, som man trækker med tilbage til virksomheden. Hvilket gør virksomheden til en meget bedre arbejdsplads. 

  Kontakt os i dag

  Skal vi stå for dit næste teambuilding-arrangement? Så kontakt os i dag på telefonnummer +45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
  Call Now ButtonRing 41 17 07 67