Send besked

Alberts

Sydafrika Safari

Der er mange forskellige ting der gør at netop Sydafrika er noget helt særligt, og et naturlig valg første gang, man skal på safari i Afrika. Sydafrika rummer en fantastisk variation i vildarter og natur – og mængden af vilddyr er overvældende

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Kom med på den vildeste safaritur til Sydafrika!

  Alberts byder velkommen til en safaritur i Afrika! Rejsen går til Sydafrika, hvor du kommer til at sidde behageligt højt oppe i en minibus, og du kan sidde og kigge ud på savannen og se de vilde dyr gå rundt på savannen lige foran dig.

  Alberts ønsker at skabe den perfekte Afrika-rejse til alle vores gæster. Derfor er jeres rejse netop skræddersyet efter jeres behov! Vi tilbyder turen til større selskaber. Så skal det være jeres næste firmatur?

  Tag med på en enestående drømmesafari. En fantastisk safari for dig, der vil opleve mange nationalparker og dyrearter på din safari. Der venter en uforglemmelige, oplevelsesrige dag; spis morgenmad på savannen, se Afrikas store dyr, se flodheste og krokodiller under vand. Vi kommer til at starte med at sove på et hotel, derefter når vi er ude på safari, kommer vi til at sove i lodge, og i telte.

  Vi har tidligere været i Sydafrika, så derfor vil vi vise, hvad en rejse b.la. kan indeholde: En safari i Sydafrika har til alle tider været en eftertragtet rejse, og dette er ikke uden grund. Sydafrika er nemlig indbegrebet af den afrikanske drøm, og en safari i landet byder på alt det spændende dyreliv og alle de spektakulære naturoplevelser, man kunne tænke sig. 

  Fantastiske safariområder

  Sydafrika har mange fantastiske safriområder med forskellige dyreliv og natur. Netop i Sydafrika vil man få et højere udbytte, og indblik i Sydafrikas mangfoldighed.

  Vi sammensætter en rejser der bliver uforglemmelig på de 7-10 dage vi er afsted. Vi er specialister i teambuilding og events i Sydafrika, så dette bliver en uforglemmelig tur for dig og dine kollegaer eller venner.

  Vi sætter det helt rigtige arrangement på plads for jer. Sammen sætter vi rammerne for, hvad I kan tænke jer at opleve, og vi sørger for at arrangementet lever op til jeres forventninger.

  Du kan se billedere lige her fra vores safaritur til Sydafrika 

  Lidt om Sydafrika

  Sydafrika er det eneste land i verden med tre hovedstæder: Cape Town, Pretoria og Bloemfontein.  Har hele 54,3 mio. indbygger. Har natur med høje bjerge, slugter, savanne, skovsavanne, floder og søer. Sydafrika er et skønt land

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Praktiske råd for Sydafrika

   Som dansk statsborger er det påkrævet, at du har et visum til Sydafrika. Et almindeligt turistvisum er gyldigt i 3 måneder, derfor anbefaler vi, at du venter med at søge visum indtil, du har modtaget alt fra os.

   Bemærk! Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsen og samtidig have mindst to blanke sider tilbage.

   I yderst sjældne tilfælde kan du blive afkrævet bevis for billet til hjemrejsen samt at du har tilstrækkelig økonomi til dit ophold. Dette i form af kontanter, rejsechecks eller kreditkort. Medbring kopi af dit pas, kreditkort etc. hvis uheldet skulle være ude og du mister dem.

   Det gør den efterfølgende proces meget nemmere. Tidsforskel i Sydafrika er 1 time foran Danmark om vinteren, ved skifte til sommertid i Danmark er det samme tid som i Sydafrika

   Referencer

   Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

   Vaccinationer

   Du skal vaccineres inden du skal til Sydafrika, og hvis man skal videre til f.eks. Zanzibar, Seychellerne eller Tanzania, skal man have en gul feber vaccination, man skal kunne vise dokumentation frem, inden man kan komme ind.

   Drikkepenge

   Det er normalt at man betaler drikkepenge i Sydafrika. Rund gerne beløbet godt op på en restaurant (ikke på dit hotel), og giv gerne lidt, f.eks. 2-3 kroner eller tilsvarende pr. kuffert, til dem, der bærer din kuffert i lufthavnen og hoteller.

   Regn som en tommelfingerregel med 12-15 kroner pr. dag pr. person. Din rejseleder vil evt. kunne hjælpe med at organisere dette. Til safariens chauffør er det normalt, at man betaler omkring USD 8-10 pr. safaridag pr. person, som afregnes på safariens sidste dag. Det er naturligvis helt frivilligt og beløbet skal afspejle din tilfredshed med kørsel og service.

   Tasker og plastic

   Det er vigtigt du pakker en blød taske, så den er nemmere at få med på minibussen. Har du en kuffert med, kan den kun i nødstilfælde komme med på minibussen, hvis du skal flyve direkte videre fra savannen.

   I August 2017 indførte Sydafrika forbud mod plastikposer. Det betyder at det ikke længere er tilladt at sælge eller bære plastikposer. Har I f.eks. en pose med fra taxfree, skal plastikposen efterlades i flyveren.

   Vi skal selvfølgelig nok hjælpe jer hele vejen og sørge for at alle praktiske detaljer bliver arrangeret og overholdt

   Der er lagt op til en ægte drømmesafari. Glæd jer – det bliver en ferie og safari, I aldrig glemmer!

   Sydafrika

   Vi er specialister i teambuilding og events i Afrika

   I samarbejde med blandt andet tidligere Sirius folk, sætter vi det helt rigtige arrangement på plads for jer.

   Sammen sætter vi rammerne for, hvad I kan tænke jer at opleve, og vi sørger for at arrangementet lever op til jeres forventninger.

   Kontakt os i dag og hør mere

   Skal du med os til Afrika?

   Så kontakt os i dag på telefonnummer +45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Call Now ButtonRing 41 17 07 67