Send besked

Alberts

Sverige i vildmarken

Vildmarken i Sverige er ikke kun for jægersoldater og indfødte samere. Her kan også danne et godt grundlag fællesskab og udvikling. Turen handler om sociale relationer og samarbejde – uden mobil dækning. 

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Vildmarks tur til Sverige

  Denne gang går turen til Sverige, en rigtig vildmarkstur. Så har I lyst til at udforske Sveriges skønne natur, væk fra civilisationen? Vi arrangerer jævnligt ture til Sverige, både vinter og sommer, for små og store selskaber.
  Så kom endelig med, og oplev friheden i den rigtige svenske vildmark!

  Hvis I har specielle behov eller ønsker, kan vi sagtens finde ud af det. Vi har tidligere udarbejdet mange forskellige ture, så vores erfaringer giver et godt udgangspunkt for hvad turen kan byde på. Et er sikkert, vi kan sammensætte en plan så turen bliver udfordrende og givende for alle.

  Vildmarken - en rigtig oplevelsestur

  Det bliver en oplevelsestur, som uden tvivl vil sammentømre jeres gruppe på den mest fantastiske måde. I kommer til at sidde sammen rundt om bålet om aftenen, men samtidig løse forskellige udfordringer i løbet af dagen. 

  I får godt brug af soveposer, passende beklædning, godt fodtøj, da dagene bliver med fokus på livet udendørs. Så medbring godt humør, gåpåmod, så skal denne teambuilding oplevelse nok blive sjov. Vores erfaring siger at vildmarkstur til Sverige er godt for alle. 

  Nu er du i vildmarken

  Turen byder f.eks. på en god vandretur på 40-70 km. Vandreturen går igennem det flotte landskab i Sverige og man får en masse muligheder for at lære sine kollegaer og venner bedre at kende – og derudover også dig selv. 

  Her er det sammenholdet virkelig skal træde i kræft, og få hinanden sammen til at gennemføre turen. Som tidligere nævnt er turen ikke en luksustur. Du bærer din bagage på ryggen. Under vandreturen kan I komme til at opleve et storslået naturområde, som Danmark ikke har lignende.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Kanotur

   Den ene dag kommer til at bestå af en kanotur, hvor I kommer til at padle alt imellem 3-4 timer. Det er en hyggelig og rolig tur, som lydløst tager kanoen igennem de fantastiske landskaber. 
   Det er samtidig en spændende variation til livet på land. 

   Udfyld formularen

   Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   En eventuel Pakkeliste

   Dette er et bud på en pakkeliste til turen. Alt efter behov kan vi arrangere de praktiske behov for jer. 

   Kontakt os i dag og hør mere

   Skal du med os til Sverige?

   Så kontakt os i dag på telefonnummer +45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Call Now ButtonRing 41 17 07 67