Send besked

Alberts

Referencer

Alberts kundeliste favner bredt med både private og offentlige virksomheder og organisationer.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hvordan opbygges en velfungerende arbejdsgruppe?

  Et teambuilding kursus skal være tilpasset til dit team, da der naturligvis er forskel på de udfordringer der skal stilles og grænser som skal overskrides alt efter gennemsnitsalderen er 25 år eller 55 år, og om det er et professionelt sportshold eller kontorpersonalet på den lokale avis der skal på kursus.
  Vigtig er det dog at understrege at teambuilding er for alle, ikke kun topatleter.

  Teambuilding styrker arbejdsindsatsen

  Kontakt os og få nogle forslag som passer til jeres team.

  Teambuilding handler om erkendelse

  Og om på konstruktive måder at føre nye og berigende erkendelser ud i handling, og teambuilding er at sætte forandringsprocesser i gang, at følge op på aftalerne.

  Forandring starter erkendelse og bevidsthed og det er grundlæggende dette der arbejdes ud fra, skabe erkendelse for at man ønsker forandring, bevidsthed for hvordan forandringerne skal opnås.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Alberts

   Teambuilding

   Alle opgaverne er teambuilding, men det er ikke at forveksle med hård teambuilding, såsom en kanin-dræber-overlevelsestur, så I skal ikke spise rå fisk, overleve en weekend i en sø eller smides ud fra helikopter. Det er vigtigt for os at understrege dette!

   ALLE kan være med uanset alder og fysik!

   Teambuilding og forandringsproces

   Starten til en forandringsproces i et team går, når der er et bevidst ønske om at gøre noget andet. Udgangspunktet kan være, at et team er helt eller delvist fastlåst, men kan også være et team, hvor man blot ønsker at højne fællesskabsfølelsen og korpsånden.

   Teambuilding igangsættes og holdes processuelt i gang, bl.a. via coaching.

   For ligesom elitesportsfolk har brug for en coach, til at motivere og vise nye veje, har et team brug for en udenforstående person, der engageret og på samme tid neutralt kan være med til at pege på det, som man som en del af teamet har svært ved selv at løfte, og hjælpe teamet med de rette værktøjer til at opnå den ønskede korpsånd.

   Referencer

   Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

   Kontakt os i dag

   Skal vi stå for dit næste teambuilding-arrangement? Så kontakt os i dag på telefonnummer +45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
   Call Now ButtonRing 41 17 07 67