Send besked

Alberts

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Cykel, action og eventyrlige oplevelser i Italien

  For den atletiske gruppe, der gerne vil udfordres.

  Kan vi sammensætte en helt speciel oplevelse for jer? Selvfølgelig kan vi det! Vi tager til Umbrien, Italien og prøver white water rafting.

  Samtidigt sørger vi for cykler og udstyr til at komme ud og prøve kræfter med mountain bike og racer cykler i fantastiske omgivelser.

  Vi tager smager på lækre vine på de mest idylliske vingårde, og spiser udvalgte på restauranter og meget mere.

  Koncentreret oplevelsestur

  Det bliver en meget koncentreret oplevelsestur, som uden tvivl vil sammentømre jeres gruppe på den mest fantastiske måde.

  Umbrien, der også kaldes Italiens grønne hjerte, har igennem sin årtusinde lange historie været betydelig mere afsondret og isoleret end de fleste andre regioner i Italien. Umbrien er den eneste italienske region uden hverken kystlinje eller grænse til andre stater, og dens historie er stærkt præget af denne isolation.

  Landskabet er smukt varieret med bakker, bjerge og store dale. Her er dybe skove, agerland, vin- og olivenskråninger – alt det der gør cykelture så fantastisk.

  Umbrien

  Som hos sin mere kendte nabo, Toscana, er historien overalt nærværende.

  Den smukke natur er spundet sammen af et fint net af middelalderbyer, der tager sig ud som dengang, de blev rejst. Kirker og klostre og pavens Roccaer findes i rigt mål, og tilsammen giver alt dette Umbrien sine særlige karaktertræk.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Referencer

   Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

   Kontakt os i dag

   Skal du med til Italien?

   Så kontakt os i dag på telefonnummer +45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Call Now ButtonRing 41 17 07 67