Send besked

Alberts

Instruktør Bo Vang

Indhent et tilbud fra vores ledende instruktør Bo Vang her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Om ledende instruktør Bo Vang

  Instruktør Bo Vang er vores ledende instruktør, og har gennem årene stiftet kendskab til de blødere grene indenfor teambuilding og sportscoaching. Han vil derfor være den perfekte kandidat til at hjælpe jeres virksomhed eller firma med at skabe en vindende mentalitet, få øje på nye muligheder og med at forbedre de interpersonelle relationer. Der vil være fokus på at forbedre jeres stærke sider, samt hvordan man vender svagheder til fordele. Og vigtigst af alt er, at dette bliver gjort på en underholdende og informerende maner.

  Instruktører

  Alle opgaverne er teambuilding, men det er ikke at forveksle med hård teambuilding, såsom en kanin-dræber-overlevelsestur, så I skal ikke spise rå fisk, overleve en weekend i en sø eller smides ud fra helikopter. Det er vigtigt for os at understrege dette!

  ALLE kan være med uanset alder og fysik!

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Referencer

   Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

   Kontakt os i dag

   Vi påtager os alle opgaver, intet er for stort eller småt. Så hvis du ønsker at vi skal sætte det fedeste event sammen til dig og din gruppe, så kan du kontakte os i dag og hører hvad vi kan gøre for dig.

   Vi er klar til at modtage dit opkald på telefonnummer +45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar eller et tilbud til hvad vi kan tilbyde dig.

   Call Now ButtonRing 41 17 07 67