Send besked

Alberts

Om os

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan få sat det fedeste teambuilding kursus sammen, eller det fedeste event, så er du kommet det rigtige sted hen.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hvorfor skal du vælge os?

  Vi har over 15 års erfaring indenfor teambuilding og afholdelse af diverse events. Derfor kan du være sikker på, at vi kan vores kram, og at vi laver nogle af de mest inspirerende teambuilding-kurser og events i landet.

  Du kan læse mere om hvad folk har sagt om os her.

  Forbedre performance og optimerer arbejdsindsatsen

  Hvis I mangler noget sammenhold, og gerne vil blive klogere på hinandens svagheder og hvordan man kan gøre hinanden gode, så kan vi hjælpe dig. Vi ved, hvordan vi får iscenesat jer sådan, at man kan se, hvad folk er gode til og hvad de er dårlige til.

  På den måde kan vi få sat folk til det, de er gode til, og på den måde forbedre hinandens performance og eventuelt skal folk have nye pladser på arbejdspladsen for, at optimere arbejdsindsatsen. Det er bare en af de ting, som man kan finde ud af ved disse slags events.

  Når dagen er omme, så ved I meget mere om hinanden og måske er der opstået nye venskaber på tværs af afdelinger. Det er bare en af de gode ting ved at deltage et sådan et event.

  Historien bag Alberts

  Alberts er opbygget omkring en gruppe af nuværende og forhenværende professionelle soldater, samt foredragsholdere. Vi har 15 års erfaring med afvikling af teambuilding, coaching, events og foredrag af forskellig art. Derfor er vi specialister i at sammensætte det perfekte arrangement til enhver lejlighed.

  Vi løser alle slags opgaver, lige fra de helt små private, til de store firmaarrangementer med flere hundrede deltagere – intet er for småt, intet er for stort!

  Arrangementerne kan generelt kendetegnes ved nøje planlægning, højt sikkerhedsniveau og samtidig dynamisk, så alle får en god oplevelse.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Teambuilding til ethvert behov

   Herunder kan du finde et udsnit af de emneområder, vi beskæftiger os med:

   Udnyt hinandens styrker

   Jeres udbytte af dagen vil være et større kendskab til hinanden. Derigennem vil I opleve, at forståelsen for hinanden og jeres forskelligheder, styrker & svagheder vil blive større og sammenholdet ligeså.

   I vil opleve nye sider af hinanden – I vil bruge Jeres kreativitet & praktiske sans til at løse en række opgaver, der alle fokuserer på samarbejde & kommunikation.

   Chris Alberts

   Referencer

   Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

   Kontakt os i dag og hør mere

   Vi påtager os alle opgaver, intet er for stort eller småt. Så hvis du ønsker, at vi skal sætte det fedeste event sammen til dig og din gruppe, så kan du kontakte os i dag og hører hvad vi kan gøre for dig.

   Vi er klar til at modtage dit opkald på telefonnummer 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar eller et tilbud til hvad vi kan tilbyde dig.

   Call Now ButtonRing 41 17 07 67