Send besked

Alberts

Grønlands eventyr

Tag med Albert´s Teambuilding til Grønland En uforglemmelig tur til Grønland
– en helt unik mulighed for at køre på hundeslæde!

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Tirsdag afgang København, ankomst Grønland – undervisning

  Vi flyver med Air Greenlands flotte røde Airbus 340 til Kangerlussuaq. På vores ca. 4, 1/2 timers flyvetur bliver der selvfølgelig serveret frokost. Derudover vil der undervejs være en konkurrence i paratviden omkring Kangerlussuaq og om emner som f.eks., hvordan man kører hundeslæde. Der vil selvfølgelig være en præmie til vinderen.

  Ved ankomsten til Kangerlussuaq bliver vi modtaget af en chauffør, som straks kører os ned til Old Camp, hvor vi bliver indkvarteret på vandrehjem. Her vil der være et kort introduktionsmøde med kaffe og te. Derefter er der rundvisning i lejren.

  Efter denne introduktion, er der undervisning i forhold omkring slædekørsel, opsætning af Sirius tunneltelte og primitiv overlevelse. Endvidere skal vi prøve skindtøj og meget andet. Senere får vi aftensmad og aftenkaffe, forhåbentlig krydret med lidt råhygge efter en lang rejsedag.

  Onsdag Guidet vandretur - Siriusforedrag

  Efter et solidt morgenmåltid, går vi en lang tur op i fjeldene, hvor vi har udsigt ud over hele byen. Vi håber, at vi kan være så heldige at møde moskusokser på vores tur.

  Efter aftensmaden vil der blive holdt et Sirius foredrag. Det er et fængslende foredrag der blandt meget andet fortæller, i ord og billeder, om lange ensomme slæderejser.

  Slæderejser hvor to Siriusmænd og elleve hunde er afsted i op til 4 måneder ad gangen.

  Torsdag Kørsel til Indlandsisen

  Efter en god lang nattesøvn, står vi op til endnu en spændende dag. Dagen starter med kørsel i speciallastbiler til Indlandsisen. Det meste af turen foregår off-road, og her vi vil forhåbentlig møde både rensdyr og moskusokser.

  Undervejs vil vi standse op og spise vores medbragte madpakker og nyde udsigten indover indlandsisen. Når vi nærmer os Indlandsisen vil vi hoppe af lastbilerne og gå de sidste ca. 500 meter op på denne overvældende iskappe.

  Her vil der være en udsigt, der får det til at gibbe i det fleste. Så langt øjet rækker, er der is og kun is i de flotteste blå farver. Med vores medbragte isøkser skal vi hugge is af, som vi tager med hjem til aftensjussen.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Fredag og lørdag Slæderejse

   På hundeslæder kører vi en distance på ca. 60 km frem til en hytte. Undervejs vil der være mulighed for selv at styre hundene, svinge pisken og få følelsen af at være en rigtig slædekusk. Der (kan) arbejdes en del på slæden, idet vi kører oppe i fjeldene, dog bestemmer man selv, hvor meget man vil hjælpe til.

   Hvert slædehold vil bestå af 2-3 kursister samt en grønlandsk slædekusk. Ved ankomst til hytten, hvor vi skal overnatte, vil der også være mulighed for at sove i telt.

   Endvidere skal der fodres hunde m.m.. Aftensmaden vil bestå af rensdyr, moskusokse som tilberedes på grønlandsk maner. Der vil være aftenhygge og evt. sang m.m.. Før vi går til ro, håber vi at se det fantastiske nordlys danse hen over himlen. Ellers er det ”ind i posen” og drømme om dagens oplevelser.

   Lørdag morgen kører vi tilbage til Kangerlussuaq, og efter et langt velfortjent (og måske tiltrængt) bad, skal vi indtage en ægte grønlandsk buffet med mange forskellige grønlandske retter. Vi skal nyde det hele i Kangerlussuaq´s kanocenter med den smukkeste udsigt ud over Lake Ferguson.

   Referencer

   Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

   Søndag En dag på egen hånd

   Efter endnu et solidt morgenmåltid har I hele dagen på egen hånd. Vi vil være behjælpelige med at arrangere bl.a. isfiskeri, men det er helt op til jer selv, hvad dagen skal bruges til. Hvis I får nogle spændende ideer i løbet af ugen, så sig frem og vi vil gøre alt for at få dem til at gå i opfyldelse.

   Om aftenen skal vi nyde en grønlandsk kaffe. Denne aften håber vi også, at kunne se det fantastiske nordlys danse hen over himlen, men ser vi det ikke, drikker vi en Grønlandsk kaffe mere og så er der nordlys overalt.

   Mandag Farvel - afgang Grønland, ankomst København

   Dagen er kommet, hvor vi desværre allerede skal hjem til Danmark igen.

   En allersidste mulighed for at købe ind i Souvenirshoppen og et sidste vink til hundene.

   Denne rejse henvender sig til alle med almindelig førlighed.

   Alberts

   Vi laver en pris til jer som vil inkludere

   OBS! Ikke indeholdt i prisen: drikkevarer.

   Grønland

   Vi er specialister i teambuilding og events i Grøndland.

   I samarbejde med blandt andet tidligere Sirius folk, sætter vi det helt rigtige arrangement på plads for jer.

   Sammen sætter vi rammerne for, hvad I kan tænke jer at opleve, og vi sørger for at arrangementet lever op til jeres forventninger.

   Kontakt os i dag og hør mere

   Skal du med os til Grønland?

   Så kontakt os i dag på telefonnummer +45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Call Now ButtonRing 41 17 07 67