Firmaarrangementer på Sjælland

Vi tilbyder firmaarrangementer & events på hele Sjælland – for alle slags virksomheder

Få et gratis tilbud på det næste firmaevent

Trin 1 af 2

🕐 Det tager ca. 2 minutter at udfylde formularen
Evt. inkludér følgende i beskrivelsen: Lokation, dato, budget, særlige ønsker, m.m.
Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Prøv et anderledes firmaarrangement på Sjælland

Har du brug for hjælp til jeres næste firmaarragement, så lad Alberts Teambuilding & Events stå for jeres næste firmaarragement på Sjælland. Vi står altid klar til at hjælpe dig og dine kollegaer med at få en uforglemmelig dag eller weekend!

Uanset om jeres virksomhed kunne tænke sig at holde en afdelingstur, sommerfest eller julefrokost, så arrangere vi underholdene aktiviteter på hele Sjælland.

Vi tilbyder sjove aktiviteter for team og virksomheder ned til 10 personer og helt op til 2000. Firmaarragementer skal være sjov for alle og derfor sørger vi for, at der er aktiviteter til alle aldre og fysik form.

Vi har mere end 30 års erfaring med firmaarragementer på Sjælland. Med vores mange års erfaring sørger vi for at planlægge din firmaarragement helt ned til den mindste detalje.

Teambuilding og firmaarrangement på Sjælland

Få skræddersyet din firmaaktivitet på Sjælland

Vi har et bredt spænd af forskellige underholdene og sjove aktiviteter til din firmaarragement på Sjælland. Du har derfor muligheden for at udvælge aktiviteter efter dine ønsker og behov. Du har muligheden for at udfordre dine kollegaer i konkurrencer, lege og teambuilding som er udtænkt af vores dygtige instruktør, nyde en aften med god mad og vin, eller holde en firmafest for dine kollega med catering, overnatning og underholdning.

Ønsker i at holde et arrangement for jeres firma, som forløber sig over flere dage, så tilbyder vi også for at leje lokaler eller booke overnatninger 

Har i behov for at blive transporteret til og fra jeres aktiviteter, så tilbyder vi yderligere forskellige transport muligheder. Kunne i tænke jer at blive transporteret med cykel, taxi eller en helikopter, så kontakter og booker vi alle slags transportmidler.

Vores fornemmeste opgaver bliver i alle tilfælde at få dagen til at hænge sammen og flyde upåklageligt med spændende tiltag og udfordringer for alle. 

Vi står for alt planlægningen og at arrangere jeres firmaarrangement på Sjælland fra start til slut.

Styrk sammenholdet med teambuilding

Trænger dine kollegaer til at blive rystet sammen og skabe en bedre relation med hinanden? Så er firmaarrangementer en fantastisk måde at øge kollegaskabet og styrke den daglige samarbejde samt kommunikation i virksomheden.

En firmaarrangement er en oplagt mulighed for at øge dynamikken på arbejdspladesen. Der er en bred række muligheder for at arranger en firmaarragement på Sjælland og vi kan med sikkerhed skabe en uforglemmelig dag.

Leder i efter en rolig aften, der byder på god mad og vin, eller ønsker i at blive udfordret på samarbejde med kreative teambuilding aktiviteter.

Vi tilbyder at planlægge jeres firmaaktiviteter alt efter jeres ønskede aktiviteter og budget. Vi sammensætter aktiviteter der byder på en masse underholdning, som med garanti vil øge jeres sammenhold og samarbejdsevner.

Du har også muligheden for at kontakte os for at høre nærmere om vores aktiviteter. her kan du måske blive inspireret til jeres næste firmaaktivitet på Sjælland eller evt. få nogle ideer til en polterabend.

Kunne du tænke dig at høre nærmere på en firma arrangement pris, så er du velkommen til at kontakte os på vores telefon: 41 17 07 67 eller ved at udfylde kontakt formularen her på siden.

Hvad er prisen for et firmaarrangement på Sjælland?

Vores priser på firmaarrangementer afhænger alt efter hvilke aktiviteter du ønsker til jeres arrangement, hvor mange medarbejder der deltager og hvor lang tid jeres event skal være.  Hvis i har et budget, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på budgettet, som holder sig inde for rammerne.

Kunne u tænke jeg billeder fra jeres firmaarrangement, så tilbyder vi at hyre en professionel fotograf til lejligheden. For et mindre beløb, kan i få en fotograf til at tage billeder af høj kvalitet af jeres arrangement. Vores fotograf er med fra starten og tager billeder så i kan forevige jeres firmafest. 

Referencer

Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

Kontakt os og hør mere om vores firmaaktiviteter på Sjælland

Skal vi overtage styringen og planlægningen af jeres firmaarrangement?

Kontakt os i dag på telefonnummer +45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.