Send besked

Alberts

Firmaarrangementer på Sjælland

Vi tilbyder firmaarrangementer & events på hele Sjælland – for alle slags virksomheder

Få et gratis tilbud på det næste firmaevent

Trin 1 af 2

🕐 Det tager ca. 2 minutter at udfylde formularen
Evt. inkludér følgende i beskrivelsen: Lokation, dato, budget, særlige ønsker, m.m.
Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Teambuilding i indland og udland

Vi tilbyder teambuilding og events både i Danmark - men også Sverige, Grønland, Italien og mange andre.

Alle kan være med

Vi skræddersyr teambuilding -opgaver og events, så det passer til netop jeres ønsker, og sådan at alle kan være med.

I sikre hænder

Alle vores instruktører har mange års erfaring som teambuilding instruktører, og deltager jævnligt i førstehjælpskurser

Prøv et anderledes firmaarrangement på Sjælland

Har du brug for hjælp til jeres næste firmaarrangement, så lad Alberts Teambuilding & Events stå for jeres næste firmaarrangement på Sjælland. Vi står altid klar til at hjælpe dig og dine kollegaer med at få en uforglemmelig dag eller weekend!

Uanset om jeres virksomhed kunne tænke sig at holde en afdelingstur, sommerfest eller julefrokost, så arrangerer vi en bred vifte af underholdende aktiviteter på hele Sjælland.

Vi tilbyder sjove aktiviteter for team og virksomheder fra 10 personer og helt op til 2000. Firmaarrangementer skal være sjovt for alle og derfor sørger vi for, at der er aktiviteter til alle, uanset alder og fysik form.

Vi har mere end 30 års erfaring med firmaarrangementer på Sjælland. Med vores mange års erfaring sørger vi for at planlægge og afvikle jeres firmaarrangement helt ned til den mindste detalje.

Teambuilding og firmaarrangement på Sjælland
Google

★★★★★

Vi var glade for at prøve noget andet end vi plejer

Vi var i august på teambuilding tur for afdelingen med Chris og Bo. Virkelig sjov oplevelse og rigtig gode muligheder for at alle kunne deltage i legene/opgaver. Vi var glade for at prøve noget andet end vi plejer sammen – specielt nogle udfordringer hvor der skulle samarbejdes og kommunikeres. Rigtig fed oplevelse og god energi. Tak
Anton
via Google

★★★★★

Stor ros til Alberts for en gennemtænkt og super oplevelse for hele vores afdeling

Vi havde fornøjelsen af at være ude til et teambuilding arrangement med Chris fra Alberts ApS. Stor ros til Alberts for en gennemtænkt og super oplevelse for hele vores afdeling, som var med på dagen. Helt klart 5 stjerner herfra.
Martin
via Google

★★★★★

Fede events

Fede events. Masser af aktiviteter både fysisk, men også hvor man skal bruge hjernen en smule
Kevin
via Google
Trustpilot

★★★★★

Sjov og udfordrende dag med kollegaer

Var i august måned på teambuilding tur med afdelingen i min virksomhed. Chris havde sørget for sjove og udfordrende aktiviter, som styrkede vores sammenhold og kommunikation kollegaer imellem. Klar anbefaling herfra!
Pernille
via Trustpilot

★★★★★

Virkelig god oplevelse for hele holdet

Vores afdeling på 14 mand havde en virkelig god oplevelse, da vi var ude med Chris i 4 timer. Vi var alle igennem en række forskellige udfordringer som testede overblik og kommunikation. Kan helt sikkert anbefales, hvis man vil prøve noget andet end gokart og paintball.
Esben
via Trustpilot

Få skræddersyet din firmaaktivitet på Sjælland

Vi har et bredt spænd af forskellige underholdende og sjove aktiviteter til jeres næste firmaarrangement på Sjælland. Du har derfor muligheden for at udvælge og få skræddersyet aktiviteter efter din virksomheds ønsker og behov.

Vores dygtige instruktører udtænker og udarbejder selv aktiviteterne. Det er blandt andet muligt at udfordre dine kollegaer i konkurrencer, lege og teambuilding, som er udtænkt af vores dygtige instruktør. Ønsker I en mindeværdig aften med god mad og vin, eller vil I holdet årets fest – så klarer vi også dette. Vi står klar med både catering, overnatning og underholdning.

Ønsker I at holde et arrangement for jeres firma, som forløber sig over flere dage, så tilbyder vi også hjælp til leje af lokaler eller booking af overnatninger.

Har I behov for at blive transporteret til og fra jeres aktiviteter, så tilbyder vi også forskellige transportmuligheder. Kunne i tænke jer at blive transporteret med cykel, taxi eller en helikopter, eller noget helt fjerde, så kontakter og booker vi alle slags transportmidler.

Vores fornemmeste opgaver er at sørge for, at I får en uforglemmelig dag, med sjove og spændende udfordringer, hvor alle kan være med. Derudover er vores opgave i alle tilfælde, at få dagen til at hænge sammen og flyde upåklageligt med spændende tiltag og udfordringer for alle.

Vi står for alt planlægning og arrangering af jeres firmaarrangement på Sjælland fra start til slut.

Styrk sammenholdet med teambuilding

Trænger dine kollegaer til at blive rystet sammen og skabe en bedre relation med hinanden? Så er firmaarrangementer en fantastisk måde at øge kollegaskabet og styrke den daglige samarbejde samt kommunikation i virksomheden.

Et firmaarrangement er en oplagt mulighed for at øge dynamikken på arbejdspladsen. Der findes en bred række af muligheder for typer af firmaarrangementer på Sjælland, og vi kan med sikkerhed skabe en uforglemmelig dag.

Leder I efter en rolig aften, der byder på god mad og vin, eller ønsker I at blive udfordret på samarbejdet med kreative teambuilding aktiviteter, står vi for dette. 

Alberts tilbyder både teambuilding aktiviteter, og planlægning af jeres firmaaktiviteter alt efter jeres behov, ønsker og budget. Vi sammensætter aktiviteter, der byder på en masse underholdning, som med garanti vil øge jeres sammenhold og samarbejdsevner.

Du har også muligheden for at kontakte os for at høre nærmere om vores aktiviteter. Her kan du blive inspireret til jeres næste firmaaktivitet på Sjælland eller evt. få nogle ideer til en polterabend.

Kunne du tænke dig at høre nærmere på en firma arrangement pris, så er du velkommen til at kontakte os på vores telefon 41 17 07 67 eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Hvad er prisen for et firmaarrangement på Sjælland?

Vores priser på firmaarrangementer afhænger af hvilke aktiviteter I ønsker til jeres arrangement, hvor mange medarbejder, der deltager, og hvor lang tid jeres event skal vare. Hvis I har et budget, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud ud fra budgettet, som holder sig inde for rammerne.

Kunne I tænke jer billeder fra jeres firmaarrangement? For et mindre beløb, kan I få en fotograf til at tage billeder af høj kvalitet af jeres arrangement. Vores fotograf er med fra start og tager billeder så I kan forevige jeres firmafest. I kan altid forvente billeder i høj kvalitet, som i fremtiden vil vække gode og sjove minder.

Referencer

Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

Kontakt os og hør mere om vores firmaaktiviteter på Sjælland

Skal vi overtage styringen og planlægningen af jeres firmaarrangement?

Kontakt os i dag på telefonnummer +45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Call Now ButtonRing 41 17 07 67