Send besked

Alberts

Firmaarrangementer Odense

Firmaarrangementer i Odense kan være en skøn oplevelse. Står du og skal afholde den årlige firma fest, eller har kollegaerne fortjent en ekstra gode, for deres hårde arbejde? Så er det hos Alberts vores fornemmeste opgave at give jer, det bedste firmaarrangement muligt!

Få et gratis tilbud på det næste firmaevent

Trin 1 af 2

🕐 Det tager ca. 2 minutter at udfylde formularen
Evt. inkludér følgende i beskrivelsen: Lokation, dato, budget, særlige ønsker, m.m.
Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Teambuilding i indland og udland

Vi tilbyder teambuilding og events både i Danmark - men også Sverige, Grønland, Italien og mange andre.

Alle kan være med

Vi skræddersyr teambuilding -opgaver og events, så det passer til netop jeres ønsker, og sådan at alle kan være med.

I sikre hænder

Alle vores instruktører har mange års erfaring som teambuilding instruktører, og deltager jævnligt i førstehjælpskurser

Firmaaktiviteter i Odense

står i den heldige situation at i skal have planlagt det næste store firmaarrangement nær Odense, men mangler inspiration og sparring?
Så tilbyder vi vores ydelser og service til firmaer og private grupper i alle størrelser. Vores filosofi er at gå helhjertet ind i netop dit arrangement uanset størrelse, tid og omfang.
Og det mener vi. 

Vi tilbyder ikke blot enkelt stående arrangementer med løbetid på et par timer. Vi tilbyder vores ydelser fra enkelte timer til flere dages arrangementer med overnatning inkluderet. Derfor kan vi helhjertet sige, at hvis i skal have en enkelt dag eller en hel weekend planlagt, kan i trygt stole på at vi levere en uforglemmelig oplevelse.

Når det kommer til størrelsen på de firma aktiviteter vi tilbyder, er der ikke det arrangement der er for stort eller småt. Vi har faciliteter og udstyr nok til at kunne holde aktiviteter for mere end 2000 personer. Netop med store firma arrangementer, kan der hurtigt opstå uforudsete problemer, såsom at der er én eller flere deltagere, der ikke kan deltage aktivt. 

Derfor mener vi, her hos Alberts at firmaarragementer skal være sjove for alle og derfor sørger vi for, at der er aktiviteter til alle aldre og fysik form.

Alberts
Firmaaktivitet
Google

★★★★★

Vi var glade for at prøve noget andet end vi plejer

Vi var i august på teambuilding tur for afdelingen med Chris og Bo. Virkelig sjov oplevelse og rigtig gode muligheder for at alle kunne deltage i legene/opgaver. Vi var glade for at prøve noget andet end vi plejer sammen – specielt nogle udfordringer hvor der skulle samarbejdes og kommunikeres. Rigtig fed oplevelse og god energi. Tak
Anton
via Google

★★★★★

Stor ros til Alberts for en gennemtænkt og super oplevelse for hele vores afdeling

Vi havde fornøjelsen af at være ude til et teambuilding arrangement med Chris fra Alberts ApS. Stor ros til Alberts for en gennemtænkt og super oplevelse for hele vores afdeling, som var med på dagen. Helt klart 5 stjerner herfra.
Martin
via Google

★★★★★

Fede events

Fede events. Masser af aktiviteter både fysisk, men også hvor man skal bruge hjernen en smule
Kevin
via Google
Trustpilot

★★★★★

Sjov og udfordrende dag med kollegaer

Var i august måned på teambuilding tur med afdelingen i min virksomhed. Chris havde sørget for sjove og udfordrende aktiviter, som styrkede vores sammenhold og kommunikation kollegaer imellem. Klar anbefaling herfra!
Pernille
via Trustpilot

★★★★★

Virkelig god oplevelse for hele holdet

Vores afdeling på 14 mand havde en virkelig god oplevelse, da vi var ude med Chris i 4 timer. Vi var alle igennem en række forskellige udfordringer som testede overblik og kommunikation. Kan helt sikkert anbefales, hvis man vil prøve noget andet end gokart og paintball.
Esben
via Trustpilot
Kanotur
Alberts

Odense er perfekt til Firmaarrangementer

Står i og mangler et sted eller inspiration til Firmaarrangementer i Odense?

Igennem vores 30 år i branchen har vi her hos Alberts opbygget flere fantastiske relationer og samarbejdspartnere i Odense. Derfor tilbyder vi unikke eventpakker til jeres næste firmaarrangement i Odense.

Odense er Fyns største by, og derfor findes der et væld af lokaler, eventcentre og grønne områder, som kan danne rammerne for jeres firma arrangement.

Eksempelvis har vi stor erfaring med at holde store firmaarrangementer på de grønne områder syd fra Odense centrum. Her giver vi jer blandt andet muligheden for at leje pavilloner eller store festtelte, udstyr til ;Human football, Team Building, 5 kamp og meget meget mere. Vi kan også sørge for kolde forfriskninger og mad til dagen.

En anden populær aktivitet vi tit afholder er klatring og kanoture som kombination.

 I Odense findes der flere lange å systemer samt en havn, der danner de perfekte rammer, for enten et kano kap sejlads, eller en hyggelig sejl tur, alt efter om jeres event skal have et konkurrence element eller ej. Ikke langt fra åerne findes der en klatrehal, hvor vi ofte danner rammerne for Teambuilding aktiviteter. Her kan man virkelig udfordre hinanden på mod, tempo og give hinanden et fantastisk selvtillids boost og derved styrke sammenholdet. Vores dygtige instruktører står altid klar til at vejlede, guide og opretholde alle de regler og krav der måtte være til et event.
Du kan derfor trygt lade os stå for dit næste firmaarrangement i Odense!

Skræddersyet Teambuilding og Firmaarrangementer i Odense

Vi har i over 30 års erfaring med at gøre folk glade og det er vi ret så stolte af. I mere end 3 årtiers har vi tilpasset og skræddersyet store som små arrangementer til firmaer, og altid stræbet efter at imødekomme alle ønsker til aktiviteter og behov. Det er dette der har dannet grundlaget for vores utroligt store aktivitets spænd.

Vores aktiviteter central og uden for Odense, rækker længere end man umiddelbart skulle tro, og derfor skal du ikke tøve med at kontakte os og spørge om din vilde idé til firmaarrangementet i Odense kan lade sig gøre! For at nævne nogle få aktiviteter tilbyder vi alt fra almen teambuilding, en middags aften med go mad og vin, til flerdags arrangementer med overnatning.


Transport er også noget vi kan tilbyde til og fra aktiviteterne, så i er ikke afhængige af en enkelt location.
Transportmidlerne er også alt andet end almene.
Kunne i tænke jer at blive transporteret med cykel, taxi eller en noget helt vildt som en helikopter, så kontakter og booker vi alle slags transportmidler for jer! Så derfor kan i roligt kontakte os og planlægge jeres næste store event. Vi står ALTID for alt planlægningen og arrangere jeres firmaarrangement i Odense fra start til slut.

 

Mangler i inspiration til aktiviteter omkring Odense?

Vi har samlet en liste med nogle af vores mest populære og yndlings aktiviteter. Her findes der inspiration til at fra teambuilding event, ideer til polterabends og fødselsdage.

Hvad koster et firma arrangement i Odense?

Vores priser på firmaarrangementer omkring Odense afhænger af, hvilke aktiviteter i ønsker til jeres arrangement, hvor mange medarbejder der deltager, og hvor lang tid jeres event skal vare. 

Eksempelvis er der en stor prisforskel på et arrangement der kun skal bruge 10 stk. af et givent udstyr privat, kontra et arrangement på 100, der skal ud og have instruktion. Arbejder i derfor med et begrænset budget, så tager vi en dialog og udarbejder altid et uforpligtende tilbud tilpasset budgettet.

Vi har også en professionel in house fotograf, og derfor tilbyder vi som udgangspunkt, alle vores arrangementer at hyre en professionel fotograf til deres events. Vores fotograf er med fra starten og tager billeder så i kan forevige jeres firmafest.

Referencer

Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

Kontakt os og hør mere om vores firmaaktiviteter i Odense

Skal vi overtage styringen og planlægningen af jeres firmaarrangement?

Kontakt os i dag på telefonnummer +45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Call Now ButtonRing 41 17 07 67