Firmaarrangementer i København

Hos Alberts laver vi firmaarrangementer & events i København – for alle slags virksomheder

Få et gratis tilbud på det næste firmaevent

Trin 1 af 2

🕐 Det tager ca. 2 minutter at udfylde formularen
Evt. inkludér følgende i beskrivelsen: Lokation, dato, budget, særlige ønsker, m.m.
Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Vi arrangerer jeres næste firmaarrangement i København

Søger du en samarbejdspartner til jeres næste firmaarrangement i København, så lad Alberts Teambuilding og Events hjælpe dig og dine kollegaer til en uforglemmelig dag, aften eller weekend!

Om jeres virksomhed skal holde sommerfest, julefrokost eller på afdelingstur, arrangerer vi sjove og underholdende firma aktiviteter i København.

Vi arrangere firmaarrangementer for teams og virksomheder helt ned til 10 personer og op til 2000. Vi sørger for aktiviteter som passer alle aldre og fysiske form.

Med 30 års erfaring i branchen er I sikret et firmaarrangement i København, som er timet og tilrettelagt ned til mindste detalje.

Skræddersyet firmaaktiviteter i København

Vores udvalg af firma aktiviteter i København spænder bredt. Vi tilpasser arrangementet til jeres ønsker, behov og forventninger til dagen. Udfordre dine kollegaer i konkurrencer, lege og teambuilding udtænkt af vores professionelle instruktører, nyd en aften med god mad og vin på en af Københavns fantastiske restauranter, eller hold en temafest for dine medarbejdere med catering, overnatning og scene med underholdning.

Har I ønsker til et firmaevent i København, som løber over flere dage, sørger vi også for at leje lokaler eller booke overnatninger.

 
Ønsker I transport til og fra aktiviteterne, er det kun fantasien som sætter grænserne. Vil I fragtes i helikopter, på cykel eller i taxi, så kontakter og booker vi alle former for transport, så I kommer sikkert afsted og sikkert hjem igen. Vi arrangere et gennemført firma arrangement i København fra start til slut.

Styrk samarbejdet på arbejdspladsen

Firmaarrangementer er en god måde hvorpå dig og dine kollegaer kan opbygge personlige relationer, samt styrke det daglige samarbejde og kommunikation på arbejdspladsen.

I vil i løbet af arrangementet komme tættere ind på hinanden, end I eller gør i løbet af en arbejdsdag. Mulighederne for firma arrangementer i København er mange, og vi kan med garanti skabe en dag til jeres smag!

Søger I en stille og rolig dag i Københavns smukke omgivelser, vil I udfordres på kreativitet og samarbejde, eller skal det være vildt og sjovt med drinks til privatarrangeret fest?

Vi sammensætter firmaaktiviteter tilpasset jeres event og budget for dagen. Få sammensat aktiviteter der udfordre kreativt, samarbejdsevner eller som er grænsesøgende.

Pris på et firmaarrangement i København

Prisen på jeres firmaarrangement afhænger i høj grad af jeres ønsker til aktiviteter, hvor mange I deltager, og hvor lang tid jeres event skal strække sig over. Har I lagt et budget, vil vi give jer et uforpligtende, der holder sig inden for rammerne.

Vi tilbyder også at forevige jeres firmaaktiviteter i Kbh med en professionel fotograf. For et mindre tillæg, kan I få taget billeder af top kvalitet i løbet af dagen. Vores fotograf er med jer hele vejen og tager stemningsbilleder I kan se tilbage på.

Referencer

Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

Kontakt os og hør mere om vores firmaaktiviteter i Kbh

Skal vi overtage styringen og planlægningen af jeres firmaarrangement?

Kontakt os i dag på telefonnummer +45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.