Firmaarrangementer i Jylland

Hos Alberts sammensætter vi event & firmarrangementer i Jylland – for alle slags virksomheder 

Få et gratis tilbud på firmaarrangementer i Jylland

Trin 1 af 2

🕐 Det tager ca. 2 minutter at udfylde formularen
Evt. inkludér følgende i beskrivelsen: Lokation, dato, budget, særlige ønsker, m.m.
Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Vi er eksperter i firmaarrangementer i Jylland

Er du på udkig efter en virksomhed, der kan tage sig af jeres firmaarrangementer i Jylland? Så kan du trygt stole på Alberts Teambuilding og Events! Vi er eksperter i virksomhedsevents og arrangementer til firmaer. Vi tilbyder dig og dine kollegaer en dag, aften eller weekend fyldt med sjov og oplevelser!

Uanset om det handler om en sommerfest, julefrokost eller en længere udflugt, så har vi en vidtrækkende erfaring med med arrangering af firmaevents over hele Jylland. 

Hvad enten jeres virksomhed har 10 eller 2000 medarbejdere, planlægger vi sjove aktiviteter der passer til alle. Uanset alderen og fysisk form.

Vi bryster os med over 30 års erfaring som eventbureau for virksomheder. Og kan derfor med garanti arrangere events, der er velplanlagte og timede perfekt til jeres næste firmaarrangement i Jylland.

teambuilding

Tilrettelagte firmarrangementer i Jylland

Vi laver et bred udvalg af firmaaktiviteter i Jylland. Selvfølgelig sørger vi også for at tilrettelæge jeres arrangement efter jeres behov, ønsker og forventninger til dagens forløb. 

Tag dine kollegaer med til konkurrencer, teambuilding-events og lege, der er udviklet, planlagt og udført af vores erfarne og højprofessionelle instruktører. Tilbring aftenen med god mad og vin på en klassisk restaurant, eller afhold en kreativ temafest natten over med professionel catering og underholdning.

Hvis i overvejer et flerdages firmaarrangement i Jylland, tager vi yderligere hånd om at booke passende lokaler og steder til overnatning.

Hvis i ønsker det, tager vi os også med glæde af transporten, uanset hvordan i kan tænke jer at den skal foregå. Hvad enten i vil transporteres via ubåd, fragtes i en helikopter, cykles eller køres hele vejen til lokationen, så sørger vi for at det kommer til at ske! Vi er åben overfor enhver idé, og får jer samtidigt med garanti sikkert afsted og hjem igen. Vores service er hele pakken; et gennemført, planlagt og detaljeret firmaarrangement i Jylland hele vejen igennem.

En oplevelse, der ryster jer sammen

Hvis du har brug for en god måde at lære dine kollegaer at kende, så er virksomhedsevents perfekt til dig! Vores arrangementer giver rig mulighed for at opbygge en mere personlig relation med dine arbejdskammerater og kollegaer. Og derved styrkes både kommunikationen, synergi og samarbejdet i jeres dagligdag. 

Når vi laver et event for jer, vil i undervejs lære hinanden bedre at kende, end i ellers ville gøre i løbet af hverdagen. 

Vi kan lave mange forskellige firmaarrangementer i Jylland. Så vi kan uden tvivl tilrettelægge en dag, der passer til lige præcis jeres virksomhed!

Er i mest til en afslappende dag i Jyllands natur? Eller søger i en mere aktiv dag, med kreative udfordringer og konkurrencer? Måske vil i hellere have en vild privatfest med professionelle bartendere? Uanset hvad, kan du med tryghed stole på os til at sammensætte en dag, der passer til jeres ønsker og budget. 

Hvor meget koster et firmarrangement i Jylland?

Hvor meget et virksomhedsevent koster, varierer meget i forhold til hvilke behov i har. Hvis i har særlige ønsker til aktiviteter, hvor mange der deltager, og over hvor lang tid arrangementet skal foregå, vil dette have indflydelse på prisen. Har i fastsat et budget, fremlægger vi med glæde et 100% gratis og uforpligtende tilbud på et passende event, både pengemæssigt og i forhold til hvad i ønsker.

Hvis i vil kunne mindes jeres firmaaktiviteter, tilbyder vi også at booke en professionel fotograf, der tager billeder i topkvalitet undervejs. For et mindre tillæg, vil vores fotograf følge jer gennem hele eventet, og fanger stemningsøjeblikke på fotos, som i kan kigge tilbage på efterfølgende.

Referencer

Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

Kontakt os i dag

Skal vi stå for jeres næste firmarrangement?

Tal med os i dag på telefon+45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.