Firmaarrangementer på Fyn

Hos Alberts tilbyder vi alle virksomheder på Fyn, store som små, de sjoveste og mest mindeværdige firmaarrangementer!

Få et gratis tilbud på det næste firmaevent på Fyn

Trin 1 af 2

🕐 Det tager ca. 2 minutter at udfylde formularen
Evt. inkludér følgende i beskrivelsen: Lokation, dato, budget, særlige ønsker, m.m.
Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Lad os planlægge jeres næste fede firmaarrangement på Fyn

Står du og skal planlægge det næste store firmaarrangement på Fyn og mangler inspiration og sparring?

 

Lad Alberts Teambuilding & Events stå for jeres næste store arrangement. Vores søde og professionelle kollegaer står altid med de fedeste kreative ideer. Vi går helhjertet ind i alle aktiviteter og arrangementer, store som små. Så Skal du have en enkelt dag eller en hel weekend planlagt, kan du trygt stole på at vi levere en uforglemmelig oplevelse.

Uanset om jeres virksomhed kunne tænke sig at holde en afdelingstur, sommerfest eller julefrokost, eller den søde kollegas jubilæum, så arrangere vi underholdene aktiviteter på hele Fyn.

Vi tilbyder sjove aktiviteter for team og virksomheder ned til 10 personer og helt op til 2000. Firmaarragementer skal være sjov for alle og derfor sørger vi for, at der er aktiviteter til alle aldre og fysik form. 
Vi har mere end 30 års erfaring med firmaarragementer på Fyn. Med vores mange års erfaring sørger vi for at planlægge dit firmaarragement helt ned til den mindste detalje.

Italien oplevelser

Styrk kollega-sammenhold med sjove firmaaktiviteter på Fyn

Det kan være en oplagt mulighed for en arbejdsgiver at ryste posen lidt på kontoret med et firmaarrangement. Det er en god måde at styrke relationer og kendskab til kollegaerne på. Venskabelig konkurrence, samarbejde, gode minder, overskridende grænser og selvudvikling er bare nogle af de områder, der styrkes af det rigtige firmaarrangement. Hos Alberts er vi klar til at planlægge en dynamisk og uforglemmelig dag på Fyn.
Ønsker i teambuilding specifikt så kan i læse mere om det her.

 

Alt behøver ikke være action og spænding, og vi tilbyder blandt andet også rolige firmaaktiviteter som; middag, god mad og vin. Vi tilbyder at planlægge jeres firmaaktiviteter alt efter jeres ønskede aktiviteter og budget. Vi sammensætter aktiviteter der byder på en masse underholdning, som med garanti vil øge jeres sammenhold og samarbejdsevner.
Du har også muligheden for at kontakte os for at høre nærmere om vores aktiviteter. her kan du måske blive inspireret til jeres næste firmaaktivitet på Fyn eller evt. få nogle ideer til en polterabend.

 

Kunne du tænke dig at høre nærmere på en firma arrangement pris, så er du velkommen til at kontakte os på vores telefon:
 41 17 07 67 eller ved at udfylde kontakt formularen her på siden.

Få skræddersyet jeres
firmaarrangement på Fyn

Vi har i over 30 års erfaring med at gøre folk glade og det er vi ret stolte af. Vi har igennem 3 årtier leveret store som små arrangementer til firmaer, og altid stræbet efter at imødekomme alle ønsker til aktiviteter og behov. Det er dette der har dannet grundlaget for vores utroligt store aktivitets spænd, med aktiviteter fra almen teambuilding, en middags aften med go mad og vin, til flerdags arrangementer med overnatning.

Vores aktiviteter på Fyn rækker længere end man umiddelbart skulle tro, og derfor skal du ikke tøve med at kontakte os og spørge om din vilde idé til firmaarrangementet på Fyn kan lade sig gøre!

Vi kan yderligere tilbyde transport til og fra aktiviteterne, så i er ikke afhængige af en enkelt lokation. Kunne i tænke jer at blive transporteret med cykel, taxi eller en helikopter, så kontakter og booker vi alle slags transportmidler. Vi står for alt planlægningen og arrangere jeres firma arrangement på Fyn fra start til slut.

Hvad er prisen for et firmaarrangement på Fyn?

Vores priser på fynske firmaarrangementer afhænger af, hvilke aktiviteter du ønsker til jeres arrangement, hvor mange medarbejder der deltager, og hvor lang tid jeres event skal være. 

Arbejder i med et begrænset budget, så tager vi en dialog og udarbejder altid et uforpligtende tilbud tilpasset budgettet.

Kunne i tænke jer billeder fra firmaarrangement, så tilbyder vi at hyre en professionel fotograf til lejligheden. For et mindre beløb, kan i få en fotograf til at tage billeder af høj kvalitet af jeres arrangement. Vores fotograf er med fra starten og tager billeder så i kan forevige jeres firmafest. 

Referencer

Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

Kontakt os og hør mere om vores firmaaktiviteter på Fyn

Skal vi overtage styringen og planlægningen af jeres firmaevent på Fyn?

Kontakt os i dag på telefonnummer +45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.