Send besked

Alberts

Firmaarrangementer i Aarhus

Vi planlægger events og firmaarrangementer i Aarhus for både store og små virksomheder 

Få et gratis tilbud på det næste firmaevent

Trin 1 af 2

🕐 Det tager ca. 2 minutter at udfylde formularen
Evt. inkludér følgende i beskrivelsen: Lokation, dato, budget, særlige ønsker, m.m.
Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Teambuilding i indland og udland

Vi tilbyder teambuilding og events både i Danmark - men også Sverige, Grønland, Italien og mange andre.

Alle kan være med

Vi skræddersyr teambuilding -opgaver og events, så det passer til netop jeres ønsker, og sådan at alle kan være med.

I sikre hænder

Alle vores instruktører har mange års erfaring som teambuilding instruktører, og deltager jævnligt i førstehjælpskurser

Firmaarrangementer i Aarhus du sent vil glemme!

Har jeres virksomhed brug for en teambuilding-aktivitet, der ryster jer sammen? Måske leder i bare efter en god oplevelse? Uanset hvad, kan du være sikker på at Alberts Teambuilding og Events kan hjælpe dig!

Vi har udtænkt og udført virksomhedsevents og sjove firmaarrangementer i over 30 år, og er derfor eksperter inden for branchen. Uanset dine ønsker, kan vi sammensætte en dag, aften eller weekend dig og dine kollegaer sent vil glemme!

Lige meget om i tænker på en aktiv sportsdag, en sommerfest eller måske et længerevarende event, så er vores erfaring ekstensiv med hensyn til arrangering af firmaevents rundt om hele Aarhus. 

Og uanset om i er 5 eller 1500 ansatte, hjælper vi hellere end gerne! Vi sammensætter underholdende aktiviteter hvor alle kan deltage – uanset alder og fysisk form. 

 Med over 30 års erfaring inden for teambuilding og events, kan vi med sikkerhed skabe en oplevelse fyldt med sjove firmaarrangementer, og et forløb der er planlagt ned til mindste detalje.

teambuilding
Google

★★★★★

Vi var glade for at prøve noget andet end vi plejer

Vi var i august på teambuilding tur for afdelingen med Chris og Bo. Virkelig sjov oplevelse og rigtig gode muligheder for at alle kunne deltage i legene/opgaver. Vi var glade for at prøve noget andet end vi plejer sammen – specielt nogle udfordringer hvor der skulle samarbejdes og kommunikeres. Rigtig fed oplevelse og god energi. Tak
Anton
via Google

★★★★★

Stor ros til Alberts for en gennemtænkt og super oplevelse for hele vores afdeling

Vi havde fornøjelsen af at være ude til et teambuilding arrangement med Chris fra Alberts ApS. Stor ros til Alberts for en gennemtænkt og super oplevelse for hele vores afdeling, som var med på dagen. Helt klart 5 stjerner herfra.
Martin
via Google

★★★★★

Fede events

Fede events. Masser af aktiviteter både fysisk, men også hvor man skal bruge hjernen en smule
Kevin
via Google
Trustpilot

★★★★★

Sjov og udfordrende dag med kollegaer

Var i august måned på teambuilding tur med afdelingen i min virksomhed. Chris havde sørget for sjove og udfordrende aktiviter, som styrkede vores sammenhold og kommunikation kollegaer imellem. Klar anbefaling herfra!
Pernille
via Trustpilot

★★★★★

Virkelig god oplevelse for hele holdet

Vores afdeling på 14 mand havde en virkelig god oplevelse, da vi var ude med Chris i 4 timer. Vi var alle igennem en række forskellige udfordringer som testede overblik og kommunikation. Kan helt sikkert anbefales, hvis man vil prøve noget andet end gokart og paintball.
Esben
via Trustpilot

Firmarrangementer i Aarhus efter dine ønsker

Vi laver en stor mængde forskellige firmaaktiviteter i Aarhus. Naturligvis er det dog også vigtigt for os at planlægge og tilpasse jeres arrangement efter jeres ønsker, behov og forventninger til jeres event.

Når vi planlægger et arrangement for dig, foregår det altså på dine termer. Du kan derfor med ro i sindet tage med dine kollegaer til teambuilding-events, lege og konkurrencer, der er udtænkt, sammensat og ført ud i livet af vores professionelle og erfarne eksperter. Hvad enten i vil have en hyggelig aften på en italiensk restaurant med gourmetmad og lagret vin, eller måske en overlevelsestur i skoven weekenden over med en professionel guide, eller noget helt andet, så planlægger vi det for dig!

 Hvis i kunne tænke jer et firmaarrangement, der strækker sig over flere dage, sørger vi for at booke lokaler og pladser til jeres aktiviteter, samt passende overnatning.

Yderligere er det intet problem for os at stå for transporten, og her er det kun fantasien der sætter grænserne. Har i lyst til at flyve til lokationen i helikopter, eller måske sejles derhen i en ubåd, så skal vi nok få det til at ske! Vi lytter til alle jeres tanker og idéer, og sørger for helt hundrede procent sikkert at få jer afsted og hjem igen. Når du bestiller et arrangement fra os, får du den fulde service – et sjovt, detaljeret og velplanlagt firmaarrangement i Aarhus.

Referencer

Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

Kontakt os i dag

Skal vi stå for jeres næste firmarrangement?

Tal med os i dag på telefon +45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Call Now ButtonRing 41 17 07 67