Firmaarrangement i Aalborg

Vi udfører firmaarrangementer og firmaaktiviteter i Aalborg
– for virksomheder og afdelinger i alle størrelser

Få et gratis tilbud på det næste firmaevent

Trin 1 af 2

🕐 Det tager ca. 2 minutter at udfylde formularen
Evt. inkludér følgende i beskrivelsen: Lokation, dato, budget, særlige ønsker, m.m.
Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

De bedste firmaarrangementer i Aalborg

Leder du efter en oplevelse,  der kan ryste dig og dine kollegaer sammen? Måske er i bare ude på at have det sjovt?

 Lige meget hvad, kan vi hos Alberts stå for dit næste firmaarrangement i Aalborg! Over de sidste 3 årtier har vi sammensat og udført utallige firmaarrangementer, og vi har derfor en gigantisk erfaring inden for arrangering af oplevelser.
Lige meget hvad du har i tankerne, kan vi derfor sagtens føre det ud i livet!
Vi fører dig og dine kollegaer gennem en dag, aften eller weekend de vil huske i lang tid fremover.

Hvad enten i overvejer en sejltur gennem Limfjorden, en aktiv sportsdag i Nørre Sundby eller et længerevarende event, så tager vi hånd om jer! 

Vi arrangerer også jeres firmaevents uanset jeres størrelse. Vi har både erfaring med events til teams på 5 og større hold op til 1500 mennesker. Vi ved derfor også, at alle skulle kunne være med, uanset fysisk form og alder. 

Vi går i dybden med vores events, og planlægger hver eneste detalje. Du kan derfor være helt sikker på at vi skaber en oplevelse i sent vil glemme. Kontakt os i dag på telefon +45 41 17 07 67, mail chris@alberts.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Når vi har fået lidt at vide om jeres visioner og idéer, leverer vi jer hurtigst muligt et helt gratis og uforpligtende tilbud på jeres næste virksomhedsaktivitet!  

Vi tilpasser vores firmaarrangementer i Aalborg efter dine ønsker og behov

Vi udfører virksomhedsevents i alle former. Det der betyder mest for os, er dog at vores event passer til jeres team. Vi sørger derfor altid for at lytte til jeres ønsker, behov og tanker omkring hvad der skal ske, og strukturere og planlægge arrangementet herefter. Vi kan strikke firma aktiviteterne sammen i Aalborg, som det passer jeres gruppe og budget. 

Vi laver arrangementet for jeres skyld, og det er derfor jer, der er i fokus. I kan derfor slappe af og nyde oplevelsen, imens i bliver udfordret med lege, konkurrencer og teambuilding-events, som er planlagt og udført af professionelle, erfarne og underholdende instruktører. Uanset om i kunne tænke jer en sommerfest med professionelle bartendere og optrædener undervejs, en hyggelig aftensmad på en klassisk restaurant eller en dag med udfordrende konkurrencer og sjove lege, så overlad oplevelsen til os!

Hvis i overvejer et længerevarende event, der kræver overnatninger eller lokaler,
står vi for at finde lokalerne og den passende mængde senge til jer. 

Vi kan også sagtens stå for transporten, og på dette punkt har vi næsten ingen begrænsninger. Uanset om i kunne tænke jer at blive hentet i helikopter, cykles hele vejen derhen, eller fragtes med ubåd, så har vi midlerne til føre det ud i livet!
Intet er for langt ud, så fortæl os om alle jeres tanker og idéer, og så taler vi om hvad vi kan gøre for jer. Vi garanterer dog selvfølgelig at jeres sikkerhed prioriteres højest, og at i altid kommer sikkert frem og tilbage. 

Referencer

Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

Kontakt os i dag

Skal vi stå for jeres næste firmarrangement?

Tal med os i dag på telefon+45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.