Send besked

Alberts

Firmaarrangement i Aalborg

Vi udfører firmaarrangementer og firmaaktiviteter i Aalborg
– for virksomheder og afdelinger i alle størrelser

Få et gratis tilbud på det næste firmaevent

Trin 1 af 2

🕐 Det tager ca. 2 minutter at udfylde formularen
Evt. inkludér følgende i beskrivelsen: Lokation, dato, budget, særlige ønsker, m.m.
Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Teambuilding i indland og udland

Vi tilbyder teambuilding og events både i Danmark - men også Sverige, Grønland, Italien og mange andre.

Alle kan være med

Vi skræddersyr teambuilding -opgaver og events, så det passer til netop jeres ønsker, og sådan at alle kan være med.

I sikre hænder

Alle vores instruktører har mange års erfaring som teambuilding instruktører, og deltager jævnligt i førstehjælpskurser

De bedste firmaarrangementer i Aalborg

Leder du efter en oplevelse, der kan ryste dig og dine kollegaer sammen? Måske er I bare ude på at have det sjovt?

 Lige meget hvad, kan vi hos Alberts stå for dit næste firmaarrangement i Aalborg! Over de sidste 3 årtier har vi sammensat og udført utallige firmaarrangementer, og vi har derfor en gigantisk erfaring inden for arrangering af oplevelser.
Lige meget hvad du har i tankerne, kan vi derfor sagtens føre det ud i livet!
Vi fører dig og dine kollegaer gennem en dag, aften eller weekend de vil huske i lang tid fremover.

Hvad enten i overvejer en sejltur gennem Limfjorden, en aktiv sportsdag i Nørre Sundby eller et længerevarende event, så tager vi hånd om jer! 

Vi arrangerer også jeres firmaevents uanset jeres størrelse. Vi har både erfaring med events til teams på 5 og større hold op til 1500 mennesker. Vi ved derfor også, at alle skulle kunne være med, uanset fysisk form og alder. 

Vi går i dybden med vores events, og planlægger hver eneste detalje. Du kan derfor være helt sikker på at vi skaber en oplevelse i sent vil glemme. Kontakt os i dag på telefon +45 41 17 07 67, mail chris@alberts.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Når vi har fået lidt at vide om jeres visioner og idéer, leverer vi jer hurtigst muligt et helt gratis og uforpligtende tilbud på jeres næste virksomhedsaktivitet!  

Google

★★★★★

Vi var glade for at prøve noget andet end vi plejer

Vi var i august på teambuilding tur for afdelingen med Chris og Bo. Virkelig sjov oplevelse og rigtig gode muligheder for at alle kunne deltage i legene/opgaver. Vi var glade for at prøve noget andet end vi plejer sammen – specielt nogle udfordringer hvor der skulle samarbejdes og kommunikeres. Rigtig fed oplevelse og god energi. Tak
Anton
via Google

★★★★★

Stor ros til Alberts for en gennemtænkt og super oplevelse for hele vores afdeling

Vi havde fornøjelsen af at være ude til et teambuilding arrangement med Chris fra Alberts ApS. Stor ros til Alberts for en gennemtænkt og super oplevelse for hele vores afdeling, som var med på dagen. Helt klart 5 stjerner herfra.
Martin
via Google

★★★★★

Fede events

Fede events. Masser af aktiviteter både fysisk, men også hvor man skal bruge hjernen en smule
Kevin
via Google
Trustpilot

★★★★★

Sjov og udfordrende dag med kollegaer

Var i august måned på teambuilding tur med afdelingen i min virksomhed. Chris havde sørget for sjove og udfordrende aktiviter, som styrkede vores sammenhold og kommunikation kollegaer imellem. Klar anbefaling herfra!
Pernille
via Trustpilot

★★★★★

Virkelig god oplevelse for hele holdet

Vores afdeling på 14 mand havde en virkelig god oplevelse, da vi var ude med Chris i 4 timer. Vi var alle igennem en række forskellige udfordringer som testede overblik og kommunikation. Kan helt sikkert anbefales, hvis man vil prøve noget andet end gokart og paintball.
Esben
via Trustpilot

Vi tilpasser vores firmaarrangementer i Aalborg efter dine ønsker og behov

Vi udfører virksomhedsevents i alle former. Det der betyder mest for os, er dog at vores event passer til jeres team. Vi sørger derfor altid for at lytte til jeres ønsker, behov og tanker om hvad der skal ske, og strukturere og planlægge arrangementet herefter. Vi kan strikke firmaaktiviteterne sammen i Aalborg, som det passer jeres gruppe og budget. 

Vi laver arrangementet for jeres skyld, og det er derfor jer, der er i fokus. I kan derfor slappe af og nyde oplevelsen, imens i bliver udfordret med lege, konkurrencer og teambuilding-events, som er planlagt og udført af professionelle, erfarne og underholdende instruktører. Uanset om i kunne tænke jer en sommerfest med professionelle bartendere og optrædener undervejs, en hyggelig aftensmad på en klassisk restaurant eller en dag med udfordrende konkurrencer og sjove lege, så overlad oplevelsen til os!

Hvis i overvejer et længerevarende event, der kræver overnatninger eller lokaler,
står vi for at finde lokalerne og den passende mængde senge til jer. 

Vi kan også sagtens stå for transporten, og på dette punkt har vi næsten ingen begrænsninger. Uanset om i kunne tænke jer at blive hentet i helikopter, cykles hele vejen derhen, eller fragtes med ubåd, så har vi midlerne til føre det ud i livet!
Intet er for langt ud, så fortæl os om alle jeres tanker og idéer, og så taler vi om hvad vi kan gøre for jer. Vi garanterer dog selvfølgelig at jeres sikkerhed prioriteres højest, og at i altid kommer sikkert frem og tilbage. 

Referencer

Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

Kontakt os i dag

Skal vi stå for jeres næste firmarrangement?

Tal med os i dag på telefon +45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Call Now ButtonRing 41 17 07 67