Send besked

Alberts

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Teambuilding med Danske Spil

  Rammerne var sat på Danske Spils egne områder i Brøndby, vejret var perfekt og stemningen og humøret var helt i top.

  Sportsforeningen havde bedt Alberts Teambuilding om et spændende arrangement, hvor sportsforeningen kunne komme ud og prøve kræfter

  med og mod hinanden. Og der blev kæmpet, grinet og medlemmerne lærte hinanden bedre at kende under de bedst tænkelige rammer.

  Efter en dejlig dag, sluttede vi af med en stor, dejlig fælles middag hvor det vindene hold kunne fejres, og man kunne snakke om

  dagens sjove, svære og spændende oplevelser. Og det er en stor del af oplevelsen. Under middagen blev de forskellige opgaver og udfordringer diskuteret, og folk sammenlignede deres nye læringer og løsninger. På denne måde skabes en vidensdeling, som alle kan få gavn og glæde af.

  Billeder fra teambuilding med Danske Spil

  Billederne fra teambuiling med Danske Spil kan findes her.

  Teambuilding

  Alle opgaverne er teambuilding – men det er ikke at forveksle med hård eller grænseoverskridende teambuilding. I skal ikke spise rå fisk, overleve en weekend i en sø eller skov eller smides ud fra helikopter. Det er vigtigt for os at understrege!

  ALLE kan være med uanset alder og fysik! Det handler ikke om at blive ydmyget, men om at udvikle sig selv. Både som person og kollega.
  Vores privat- og firmaarrangementer bliver tilrettelagt og tilpasset jer.


  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Referencer

   Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

   Kontakt os i dag

   Vil I have en teambuilding-oplevelse som Danske Spil?

   Så kontakt os i dag på telefonnummer +45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Call Now ButtonRing 41 17 07 67