Send besked

Alberts

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Tema rejse til Alsace

  Vi skal koncentrere os om den flotte natur, de pragtfulde hvide vine og ikke mindst den vidunderlige mad.

  Blot en dagsrejse fra Danmark ligger dette »blomstrende og historiske hjørne« af Frankrig.
  Med terrænformer der henvender sig til forskellige kategorier af cyklister lige fra den utrænede cykelturist til den toptrænede motionist, er her alle muligheder for at få en cykeloplevelse udover det sædvanlige.

  Rhinsletten i Alsace

  Længst mod øst har vi Rhinsletten, det helt flade og frugtbare landbrugsområde med de små hyggelige bondelandsbyer. Vestpå ligger Vogeserne, den smukke og venlige bjergkæde, der sørger for at vi – og vinen – ligger i læ for den stride vestenvind, og midt imellem, har vi det smalle spektakulære vinområde og »Route du Vin«, en af verdens smukkeste vinveje.

  Den stigende trafik især i vinområdet har man de sidste år kompenseret for på fortræffelig vis ved hjælp af cykelskiltning og ikke mindst etablering af deciderede cykelstier/-veje, således at Alsace i dag er et mønsterområde – et eksempel til efterfølgelse.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Alsace druen

   De 7 søstre i Alsace.

   I modsætning til de øvrige franske appellationer skriver man i Alsace druens navn som overskrift på etiketten og ikke slotsnavn eller domæne.

   Det er således nemt at se, hvad indholdet i flasken er.
   Der produceres først og fremmest hvidvin i Alsace. De 4 traditionelle (ædle) druer er:

   Derudover produceres der hvidvin på Pinot Blanc og Sylvaner. Den smule rødvin, der produceres i Alsace, er alt sammen lavet på Pinot Noir. Disse 7 druetyper er alle godkendte i klassifikationssystemet.

   Referencer

   Vi har gennem årene afholdt arrangementer for en lang række fantastiske virksomheder og private.

   Kontakt os i dag

   Skal du med til Alcase?

   Så kontakt os i dag på telefonnummer +45 41 17 07 67 eller skriv til os på chris@alberts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Call Now ButtonRing 41 17 07 67